Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ηλεία: Προφυλακίστηκαν για τα 15 κιλά χασίς!



Το δρόμο για τις φυλακές πήραν οι δύο υπήκοοι Αλβανίας οι οποίοι είχαν συλληφθεί το βράδυ της περασμένης Πέμπτης να μεταφέρουν 15 κιλά αποξηραμένη κάνναβη με σκοπό την πώλησή της.

Ο 42χρονος και ο 38χρονος, οι οποίοι είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας σε έλεγχο στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου στο ύψος της Αρετής Λεχαινών, απολογήθηκαν χθες το πρωί στον Ανακριτή Αμαλιάδας.
Σε βάρος τους είχαν ασκηθεί ποινικές διώξεις για εισαγωγή διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών και μετά την απολογία τους, με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέως κρίθηκαν προφυλακιστέοι και πήραν το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού.
Οι αλλοδαποί κατά τη σύλληψή τους επέβαιναν σε όχημα ιδιοκτησίας του 38χρονου και κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο χώρο του αυτοκινήτου βρήκαν και κατέσχεσαν 15,3 κιλά ινδικής κάνναβης, η οποία ήταν διαμοιρασμένη σε δεκαπέντε ισοβαρείς συσκευασίες. Επίσης, εντοπίστηκαν τρεις συσκευασίες μπισκότων, βάρους 1.315 γραμμαρίων, τα οποία ήταν εμποτισμένα με άγνωστη χημική ουσία.
Μ.Κ. 
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...