Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλεψε από την Εκατονταπυλιανή Πάρου 150.000 ευρώ . . . αφιερώματα


paros
Εξιχνιάστηκαν άμεσα, από το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, δυο διαρρήξεις ιερών προσκυνημάτων που διαπράχθηκαν στις 22/23.09.2015 στο νησί της Πάρου.

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι ένας 31χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο άμεσης αστυνομικής ανταπόκρισης και εμπεριστατωμένης έρευνας, πρώτες πρωινές ώρες χθες ο κατηγορούμενος διέρρηξε τον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής και αφαίρεσε αφιερώματα- -τάματα εκτιμώμενης αξίας 150.000 ευρώ. Επίσης, προχθές παραβίασε παγκάρι ιεράς Μονής και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.
Ο δράστης εντοπίσθηκε από αστυνομικούς που διερευνούσαν τις παραπάνω υποθέσεις και βρέθηκε στην κατοχή του το σύνολο των κλοπιμαίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 162,80 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους υπευθύνους των ιερών προσκυνημάτων.
Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Πηγή

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...