Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτο: Γυναίκα οπερατέρ βάζει τρικλοποδιά σε πρόσφυγα που κρατά αγκαλιά το παιδί του


refugees

Ενώ πρόσφυγες τρέχουν προσπαθώντας να περάσουν τα σύνορα, φαίνεται καθαρά να σηκώνει το πόδι της και να ρίχνει στο έδαφος έναν άντρα με το παιδί του,  που μάλιστα φορά φανέλα του Άρη

Ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη στα σύνορα της Ουγγαρίας έχει προκαλέσει σήμερα παγκόσμια οργή. Ενώ εκατοντάδες πρόσφυγες επιχειρούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη Γερμανία και τρέχουν για να γλιτώσουν από τους αστυνομικούς, μια γυναίκα οπερατέρ φαίνεται πολύ καθαρά να βάζει τρικλοποδιά σε έναν πατέρα που κρατά στην αγκαλιά το παιδί του. Οι δυο πρόσφυγες σωριάζονται, ενώ εκείνη ατάραχη συνεχίζει να τραβά το «καλό» πλάνο που μόλις δημιούργησε!
Μάλιστα, όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο, το παιδάκι στην αγκαλιά του πατέρα του, φορά μια φανέλα του Άρη, γεγονός που κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει πως είχε περάσει και από την Ελλάδα - ίσως από τα σύνορα με τα Σκόπια.

Η σοκαριστική εικόνα έκανε το γύρο του κόσμου και η γυναίκα απολύθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό για τον οποίο εργαζόταν, όπως ενημέρωσε μέσω facebook ο αρχισυντάκτης της.
Δείτε το video ΕΔΩ

Πηγή

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...