Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Γ' Εθνική: Τέλος και τυπικά ο Πανηλειακός - Πρεμιέρα στην Καλαμάτα η Δόξα - Στο Άργος ο ΠΑΟΒ


mpala_podosfairou
Μαύρη… μέρα για την ιστορία του Πανηλειακού αποτελεί η σημερινή, καθώς λίγο πριν την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ο ιστορικότερος ποδοσφαιρικός σύλλογος του νομού μας απέσυρε και τυπικά τη συμμετοχή του από το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ” Εθνικής της ΕΠΟ Μιχάλης Τζανόπουλος ανέφερε πριν την έναρξη της κλήρωσης ότι: «Μόλις τώρα, δηλαδή κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο Πανηλειακός απέστειλε έγγραφο μη συμμετοχής. Αυτό είναι ασέβεια! Είναι ασέβεια και προς τις άλλες ομάδες και προς το πρωτάθλημα και προς το πρόσωπο  μου…» τόνισε με καυστικό ύφος!
Από εκεί και πέρα η Δόξα Ν. Μανολάδας στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας ην Καλαμάτα, ενώ εκτός έδρας θα ξεκινήσει και η Βάρδα που θα παίξει κόντρα στον Παναργεαικό, ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολος αν αγωνιστεί τελικά στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά την απόσυρση του Πανηλειακού στον 3ο όμιλο απέμειναν 14 ομάδες.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων ΕΔΩ

Πηγή

olympiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...