Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Πύργος: Συνελήφθη 19χρονη για κλοπή 3.000 ευρώ από ηλικιωμένο



Συνελήφθη, χθες (28-10-2015) το απόγευμα στο Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, 19χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται ακόμα τρείς ημεδαποί, συνεργοί της, ηλικίας 18,13 και 10 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι οι τέσσερις δράστες ενεργώντας από κοινού, πλησίασαν 89χρονο πεζό ημεδαπό και με τη μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσαν από τη τσέπη  του πουκαμίσου, το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ.
Για τη διερεύνηση του περιστατικού, πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι σε σύντομο χρονικό διάστημα, εντόπισαν τη 19χρονη και τη συνέλαβαν.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών της βρίσκονται σε εξέλιξη.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...