Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Συνεχή τα "χτυπήματα" στο Κοτύχι από "λαθρο-αλιείς" που προέρχονται από το Μεσολόγγι

kotixiΝα αδειάσουν από ψάρια την λιμνοθάλασσα του Κοτυχίου, είχαν σκοπό οι δράστες νέας κλοπής στην ιχθυοκαλλιέργεια προχθές τα ξημερώματα.
Δεν πρόκειται για το πρώτο περιστατικό αλλά όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της «Κοτύχι ΑΕ» και αναπληρωτής δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Διονύσης Μάλλιαρης, επαναλαμβάνεται συχνά. Πρόκειται όπως είπε για τα μέλη της ίδιας σπείρας που έχει «χτυπήσει» επανειλημμένα στην περιοχή και που στο παρελθόν τον περασμένο Απρίλιο είχαν τραυματίσει σοβαρά και φύλακα των εγκαταστάσεων. Οι δράστες που είναι γνωστοί στις Αρχές έχουν παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη, αλλά φαίνεται όπως υποστηρίζει ο κ. Μάλλιαρης, η σπείρα συνεχίζει τη δράση της.
Στο τελευταίο «επεισόδιο» οι δράστες κινήθηκαν στις δύο τα ξημερώματα αλλά έγιναν αντιληπτές οι τρεις γαϊτες με τις οποίες κινήθηκαν στη λιμνοθάλασσα. Οι φύλακες κάλεσαν το Λιμενικό Σώμα, ενώ οι δράστες αντιλαμβανόμενοι τους φύλακες τράπηκαν σε φυγή με άλλο σκάφος, αφήνοντας πίσω τις γαϊτες και δίχτυα σε μήκος πεντακοσίων μέτρων. Δίχτυα τα οποία όπως είπε ο κ. Μάλλαρης θα μπορούσαν να σαρώσουν όλη τη λίμνη και να μην αφήσουν ψάρι εκεί.
Ο κ. Μάλλιαρης επισήμανε πως έχει εντοπιστεί συγκεκριμένο αυτοκίνητο της σπείρας με μια γυναίκα και τρεις τέσσερις άντρες που έρχονται πολύ συχνά στην περιοχή. Ωστόσο περιμένουν την εκδίκαση της προηγούμενης υπόθεσης ή να υπάρξει εκ νέου σύλληψη των δραστών επ’ αυτοφώρω.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...