Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Ηλεία: Ασθενείς βροχές και νέος γύρος από Σαββατοκύριακο


IMG_2944
Έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο αλλά ο υδράργυρος και παρά τις βροχές, επιμένει σε υψηλές τιμές με θερμοκρασίες στους 26 και 27οC. Το ίδιο θα ισχύσει και σήμερα Πέμπτη, όπου στην Ηλεία θα επικρατήσει συννεφιά στις περισσότερες περιοχές του νομού, με κατά τόπους ασθενείς βροχοπτώσεις.
Το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη κυρίως στην περιοχή του Κάμπου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Νέος γύρος έντονης κακοκαιρίας αναμένεται στην περιοχή μας από το Σαββατοκύριακο, με καταιγίδες τοπικά ισχυρές.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Άστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, περιμένουμε την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου.
Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 27 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί, στο Κεντρικό Αιγαίο βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά τμήματα του νόμου, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους και βελτίωση από το βράδυ, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...