Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Ηλεία: Σχεδόν αίθριος ο καιρός αυτή την εβδομάδα - Στο βάθος έρχονται βροχές


autumn-colors
Σχεδόν αίθριος καιρός θα επικρατήσει όλη τη νέα εβδομάδα στην Ηλεία με παροδικές νεφώσεις που κάποιες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες, αλλά πιθανότατα χωρίς φαινόμενα. Από το Σάββατο αναμένεται αλλαγή του καιρού με βροχές για να μας αποχαιρετίσει ο Οκτώβριος απόλυτα φθινοπωρινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 20 με 22οC όλη την εβδομάδα.
Για σήμερα ο υδράργυρος θα
κυμανθεί από τους 7 έως τους 22oC, ενώ σε περιοχές με ειδικές συνθήκες όπως η Ωλένη ίσως υποχωρήσει περαιτέρω. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με αραιές νεφώσεις στα δυτικά οι οποίες σταδιακά θα επεκταθούν ανατολικότερα, περιμένουμε τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 11 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...