Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Ηλεία: Ξεκινά μια συννεφιασμένη εβδομάδα


autumn-colors
Νεφώσεις που παροδικά θα αυξηθούν θα “στήσουν” το σκηνικό της ημέρας  για όλη την εβδομάδα που ξεκινά. Φαινόμενα όπως βροχές, δεν φαίνεται να έχουμε πριν από την Τετάρτη και αυτό ως περιορισμένη πιθανότητα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 15οC νωρίς το πρωί έως τους 25οC το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στο Κεντρικό Ιόνιο και τη Δυτική Πελοπόννησο και μετά το μεσημέρι τοπικές καταιγίδες στα βόρεια περιμένουμε τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 16 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο έως τους 28 βαθμούς), 19 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη έως 26 βαθμούς), 17 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με εξαίρεση το Βόρειο και Δυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο και τον Κορινθιακό ισχυροί 6 μποφόρ.
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς. (Meteo.gr)

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...