Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Σκίμπε: Περίμενα περισσότερα επιθετικά


ΜΙΚΑΕΛ ΣΚΙΜΠΕ

Πώς είδε το παιχνίδι με την Τουρκία ο νέος τεχνικός της Εθνικής



Ο Γερμανός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική συμπεριφορά, μίλησε με κολακευτικά σχόλια για την αντίπαλο, η οποία θα συμμετάσχει στα τελικά του EURO 2016, πως οι παίκτες αγωνίζονται σε πολλά ματς μέσα στη σεζόν με τις ομάδες τους, για την αλλαγή του συστήματος και τόνισε πως θα χρειαστεί δουλειά για τη δημιουργία φάσεων στις επόμενες αναμετρήσεις.
Αναλυτικά: «Ήταν ένα ενδιαφέρον ματς, καθώς υπάρχει έντονη αντιπαλότητα, ήταν καλό αποτέλεσμα η ισοπαλία. Είχαμε λίγες περισσότερες ευκαιρίες, τα πήγαμε πολύ καλά αμυντικά, δεν ήμασταν καλοί στο να δημιουργήσουμε επιθετικά, ειδικά καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και θεωρώ πως το 0-0 είναι δίκαιο.
Η Τουρκία πήρε καλά αποτελέσματα στα τελευταία ματς, έφτιαξε καλή άμυνα κι έχει καλή ευκαιρία για καλές εμφανίσεις στο EURO. Τους εύχομαι καλή τύχη, σήμερα κάποιοι παίκτες έλειπαν, αλλά, εάν ο Φατίχ Τερίμ έχει όλους τους παίκτες μαζί του, θεωρώ πως έχουν καλές πιθανότητες για να πετύχουν κάτι καλό.
Θεωρώ πως ισχύει το ίδιο για όλες τις εθνικές ομάδες κι, από την άλλη, υπάρχουν πολλά ματς για τους παίκτες, όπως και στα πρωταθλήματά τους ή στο Champions League με τους συλλόγους. Έχουν πολλά ματς κατά τη διάρκεια της σεζόν, δεν θεωρώ πως αποτελεί πρόβλημα εάν κάποιοι από εαυτούς λείπουν σε κάποια ματς, καθώς πρέπει να δουλέψουν κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς.
Θέλαμε να αρχίσουμε με τους καλύτερους παίκτες μας. Θεωρώ πως μέσα στο ματς τα πήγαν πολύ καλά, είμαι χαρούμενος με εκείνους για τη “μάχη” και το αποτέλεσμα. Θέλαμε, επίσης, να παίξουμε στην άμυνα, αφού ήταν πολύ δυνατοί σε εκείνη τη θέση, για αυτό αλλάξαμε το σύστημα από 4-4-2 σε 3-5-2. Τα πήγαν καλά στην άμυνα, κάποιοι ανέβηκαν στις στημένες φάσεις.
Στο χώρο της μεσαίας γραμμής υπήρξε πολύ τρέξιμο, ειδικά ο Σάμαρης, από τον οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είδαμε πως έχουν καλή ποιότητα, καλά στάνταρ και πρέπει να πάμε μπροστά με αυτούς τους παίκτες και πιθανότατα θα έχουμε πιο δυνατή ομάδα, ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ. Υπάρχουν αρκετοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα, παρότι η Τουρκία έχει μεγαλύτερο πληθυσμό.
Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στη δημιουργία φάσεων. Στο πρώτο μέρος απέναντι στο Λουξεμβούργο, είχαμε ευκαιρίες, ακόμα και στο δεύτερο μέρος. Σήμερα, δεν κάναμε ευκαιρίες για να νικήσουμε και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...