Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Λεχαινά: Παραλίγο τραγωδία σε σύγκρουση ΙΧ με βυτιοφόρο καυσίμων προς Μυρσίνη κοντά στο ΚΕΠΕΠ (photos)

lexaina_trox1a

Ένα άτομο έχει τραυματιστεί και έχει εγκλωβιστεί σύμφωνα με πληροφορίες σε τροχαίο που συνέβη στην οδό Λεχαινών - Μυρσίνης μετά το κτίριο του ΚΕΠΕΠ. Στο σημείιο σπεύδουν οχήματα της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας.
Νεότερη ενημέρωση 15:38
Μια γυναίκα τραυματίστηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μάρκας Opel Corsa συγκρούστηκε μετωπικά με μικρό βυτιοφόρο μεταφοράς καυσίμων στο δρόμο από τα Λεχαινά προς τη Μυρσίνη μετά το ΚΕΠΕΠ. Απο θαύμα δεν υπήρξε έκρηξη στο φορτίο του βυτιοφόρου, ενώ μετά την σύγκρουση η γυναίκα εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι. Για τον απεγκλωβισμό της συνέδραμαν οι άνδρες της Π.Υ. Λεχαινών. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο οδηγός του βυτίου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχει τραυματιστεί.
Νεότερη ενημέρωση 17:36
Η γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Γ.Ν. Αμαλιάδας είναι 29 ετών υπήκοος Ρουμανίας και κάτοικος Λεχαινών, ενώ ο οδηγός του βυτιοφόρου 31 ετών και κάτοικος Νεοχωρίου Κυλλήνης.
Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...
lexaina trox1
lexaina trox2
lexaina trox3 copy
Πηγήilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...