Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Πύργος: Καταγγελία για βιασμό 12χρονου



Μια απίστευτη καταγγελία, από αυτές που κανείς δεν θα ήθελε να βιώσει, ερευνά με πολλή προσοχή από χθες η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου και η οποία αφορά τον βιασμό ενός 12χρονου μαθητή από τον ίδιο του τον θείο. Η υπόθεση έγινε γνωστή χθες το πρωί, σε σχολείο τοπικής κοινότητας του δήμου Πύργου, όπου οι εκπαιδευτικοί είχαν να αντιμετωπίσουν τον ψυχικό κατακερματισμό ενός παιδιού 12 ετών, το οποίο φέρεται να εκμυστηρεύθηκε πως ο θείος του, το βιάζει.


Το απίστευτο περιστατικό, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», καταγγέλθηκε από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου χθες το μεσημέρι, στις Αρχές, όπου οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, προχώρησαν λίγο αργότερα στην σύλληψη του 55χρονου θείου, που φέρεται να βίαζε τον 12χρονο ανηψιό του.

Το περιστατικό, από τη στιγμή που έγινε γνωστό στην εκπαιδευτική κοινότητα, προκάλεσε την άμεση αντίδραση των ανθρώπων που άκουσαν αυτή την τραγική ιστορία. Έτσι οι εκπαιδευτικοί, προχώρησαν σε καταγγελία ενώ πλέον η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία σε βάθος, προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο βιασμός ανηλίκου διώκεται σε βαθμό κακουργήματος και η συγκεκριμένη υπόθεση – σε περίπτωση που διακριβωθεί η αλήθεια – θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης για τον 55χρονο θείο. 
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...