Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


«Ποντικοί» σε μονοκατοικία στο Λάλα
Έναν φορητό Η/Υ, μια τηλεόραση, είδη ρουχισμού και οικιακής χρήσης, αγροτικά εργαλεία κ.α, η συνολική αξία των οποίων φτάνει τις 6.500 ευρώ, αφαίρεσαν άγνωστοι  δράστες από μονοκατοικία στο Λάλα. Η διάρρηξη σημειώθηκε
μεταξύ 24 έως 27 Νοεμβρίου, με τους δράστες να παραβιάζουν την εξωτερική σιδερένια πόρτα της περίφραξης και στην συνέχεια το προστατευτικό κάγκελο στο παράθυρο του μπάνιου, απ’ όπου μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού.

«Άνοιξαν» καφέ - μπαρ στην Κουρούτα
Στην παραλία, βρήκε την ταμειακή μηχανή του καταστήματός του ο ιδιοκτήτης καφέ - μπαρ στην Κουρούτα. Άγνωστοι δράστες - στο χρονικό διάστημα από τις 9:00 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τις 9:00 χθες το πρωί, που το κατάστημα ήταν κλειστό - παραβίασαν την κεντρική είσοδο, αφαίρεσαν ένα φορητό Η/Υ και δυο φιάλες ουίσκι, συνολικής αξίας 650 ευρώ περίπου, ενώ φεύγοντας πήραν μαζί τους και την ταμειακή μηχανή, από την οποία αφαίρεσαν το ποσό των 150 ευρώ και την πέταξαν στην παραλία.

Βρήκαν το αυτοκίνητο…στη Θεσπρωτία
Στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας, βρέθηκε το αυτοκίνητο 54χρονου από την περιοχή της Μαγούλας, το οποίο είχε κλαπεί το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Ο ιδιοκτήτης, την περασμένη Δευτέρα είχε δηλώσει τη διάρρηξη του εξοχικού του σπιτιού, από το οποίο όμως οι δράστες - αν και ερεύνησαν διεξοδικά - δεν αφαίρεσαν τίποτα. Έσπασαν όμως την πόρτα της αποθήκης/γκαράζ και αφαίρεσαν το αυτοκίνητο μάρκας LADA Niva. Τελικά, το όχημα βρέθηκε χθες στη Θεσπρωτία και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ν.Σ
 patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...