Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Ηλεία: Ηλιοφάνεια και κρύο νωρίς το πρωί και το βράδυ


ilios_sunnefa
Ο καιρός βελτιώνεται πλέον στην Ηλεία μετά το παρατεταμένο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή την περασμένη εβδομάδα. Αραιές συννεφιές, κρύο νωρίς το πρωί και κατά τόπους ισχυροί άνεμοι θα δημιουργήσουν το καιρικό σκηνικό για σήμερα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο τους 6 έως τους 17οC, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς έως μέτριοι και το μεσημέρι ισχυροί, απο βορειοδυτικές διευθύνσεις. Στα ορεινά η θερμοκρασία θα είναι χαμηλότερη κατά 3-5οC. Αραιές νεφώσεις θα επικρατήσουν στις περισσότερες περιοχές του νομού.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Καλοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί στην Κρήτη και χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε και την Τρίτη 1 Δεκμβρίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και κατά τόπους ισχυροί.
Ηλιοφάνεια, περιμένουμε τη Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και ψύχρα το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. (meteo.gr)

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...