Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Ανακοίνωσε Μπουμάλ ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Μπουμάλ ο ΠαναθηναϊκόςΟι λεπτομέρειες του deal, εκκρεμούν οι υπογραφές



Έδωσαν τα χέρια και... μετακομίζει ο Μπουμάλ. Και ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος ανακοίνωσαν την μεταγραφή του Καμερουνέζου. Οι λεπτομέρειες του deal, εκκρεμούν οι υπογραφές.
Την συμφωνία του με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Ολιβιέ Μπουμάλ ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Οι δύο πλευρές έδωσαν οριστικά τα χέρια και ο Καμερουνέζος εξτρέμ (4γκολ-6ασίστ φέτος) μετακομίζει στους πράσινους για τα επόμενα 2,5 χρόνια.
Ουσιαστικά το μόνο που εκκρεμεί είναι να πέσουν οι υπογραφές, κάτι που θα συμβεί τις προσεχείς μέρες, δεδομένου πως ο παίκτης αναχώρησε σήμερα για Παρίσι, όπου θα περάσει τις μέρες των Χριστουγέννων.
Η ανακοίνωση
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνουν την καταρχήν συμφωνία τους για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Ολιβιέ Μπουμάλ».
Και η ανακοίνωση απ' τον Πανιώνιο
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανακοινώνουν την κατ’ αρχήν συμφωνία τους για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Ολιβιέ Μπουμάλ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...