Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ξυλοκόπησαν τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου στα Εξάρχεια


oikonomou

Ο κ.  Οικονόμου μεταφέρθηκε στον "Ερυθρό Σταυρό" όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις - Θα μείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους - "Τι θες εσύ εδώ ρε;", του φώναζαν τα 10 άτομα που του επιτέθηκαν

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε αργά το βράδυ της Τρίτης στα Εξάρχεια ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Οικονόμου δειπνούσε με την παρέα του στο bistrot bar «Ζάχαρη & Αλάτι» στην οδό Βαλτετσίου, όταν δέκα άτομα εισέβαλαν στο κατάστημα και πλησίασαν τον βουλευτή.

Τα άτομα αυτά, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες φορούσαν κουκούλες, ρώτησαν τον κ. Οικονόμου αν είναι ο βουλευτής της ΝΔ και εκείνος απάντησε θετικά.

«Τι θες εσύ εδώ ρε;», φέρονται να του είπαν στη συνέχεια και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν
με γροθιές και κλωτσιές, φωνάζοντας: «Εδώ δεν θα ξαναπατήσεις. Τα Εξάρχεια δεν είναι μέρος για βουλευτές».

Ο κ.  Οικονόμου μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό» όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί έκριναν ότι ο βουλευτής έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Με τον βουλευτή επικοινώνησε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο οποίος εξέφρασε την συμπαράστασή του στον κ. Οικονόμου, ενώ καταδίκασε την επίθεση, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του.

Πηγή

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...