Το δημοτικό συμβούλιο {{των μικρών}}




Την ανακαινισμένη, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού μεγάρου Βουπρασίας εγκαινίασαν οι μικροί μαθητές της Γ΄ τάξης του Δημοτικού σχολείου Βάρδας.
Τα παιδιά μαζί με τις δασκάλες τους επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο στα πλαίσια του μαθήματος της Μελέτης που αφορά στη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου.
Εκτός από τον Δήμαρχο κ. Ναμπίλ –Ιωσηφ Μοράντ παρόντες ήταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Νίκος Σοφιανόπουλος , ο αντιδήμαρχος κ.  Τάσος Μυλωνόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Λέντζας.
Τα παιδιά έθεσαν ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο , ο οποίος απάντησε με προθυμία και απλά λόγια στους μικρούς ……συμβούλους !!!!
Τα ερωτήματα ήταν καίρια και πολλές φορές αιχμηρά και οι μικροί μαθητές ήταν ενημερωμένοι και ευαισθητοποιημένοι για τα προβλήματα του τόπου τους.
Ο Δήμαρχος << διαβασμένος >> και κατατοπιστικός, κέρδισε την συμπάθεια και τα χαμόγελα των παιδιών, και με το κέρασμα που τους πρόσφερε μαζί με τα ενημερωτικά φυλλάδια του Δήμου.
Μια έκπληξη περίμενε του μικρούς δημότες καθώς τους ανακοινώθηκε και  η λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριού κατά τις γιορτινές μέρες.
Η αρχή έγινε με τη Βάρδα .Θα ακολουθήσουν κι άλλες πρωτοβουλίες με τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ