Ηλεία: Συνεχίζει με βροχές - Καλός ο καιρός τα Θεοφάνεια


IMG_2944
Παραμένει η κακοκαιρία στην Ηλεία όχι όμως με την ίδια ένταση που εμφανίστηκε την Κυριακή. Για σήμερα Τρίτη θα σημειωθούν βροχοπτώσεις, όπου στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές, τα κεντρικά και τα νότια του νομού, θα έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια μέσα στη μέρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο τους 7 έως τους 16οC, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και το βράδυ τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο σταδιακά σήμερα Τρίτη, ενώ την Τετάρτη τα Άγια Θεοφάνεια θα εορταστούν σύμφωνα με τα καιρικά στοιχεία, με σχετικά καλό καιρό...

Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Νεφώσεις με βροχές, στα δυτικά καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας αλλά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Θα υπάρχουν πάντως και διαστήματα ηλιοφάνειας στα κεντρικά και το Αιγαίο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 8 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα με τη μέγιστη στη Θράκη να μην ξεπερνάει τους 2 βαθμούς, από 5 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και στα νότια σχεδόν θυελλώδεις στρεφόμενοι το βράδυ σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και το βράδυ τοπικά σχεδόν θυελλώδεις.
Νεφώσεις με τοπικές βροχές από το απόγευμα, περιμένουμε σήμερα. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το βράδυ νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Νεφώσεις με βροχές από τις βραδινές ώρες, περιμένουμε και  στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 7 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί. (meteo.gr)

Πηγή

ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ