Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Ηλεία: Τον έπιασαν με μοιρασμένες δόσεις χασίς και "ζεστό" χρήμα


narko1

Στα χέρια της Ασφάλειας Αμαλιάδας 59χρονος διακινητής ναρκωτικών στην Ξυλοκέρα

Με ένα σημαντικό ποσό σε μετρητά – στην εποχή των capital controls – και με σχεδόν ένα κιλό χασίς που είχε μοιράσει σε ισοβαρείς συσκευασίες, συνελήφθη ένας 59χρονος στην Ξυλοκέρα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αμαλιάδας. Η αποκάλυψη της υπόθεσης συνιστά ακόμα μια σημαντική επιτυχία στη μάχη που δίνουν οι Αρχές στην Ηλεία για την αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών, που μέσα στα χρόνια της κρίσης δεν φαίνεται να κάμπτεται.
Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν για τον 59χρονο και την δραστηριότητά του γύρω από την κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στο σπίτι του στην Ξυλοκέρα του δήμου Πύργου, έκαναν χθες το πρωί αιφνιδιαστική έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού. Οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά 31 συσκευασίες βάρους 30 γραμμαρίων εκάστη. Ο δράστης είχε τοποθετήσει μέσα σε συσκευασία καπνού του εμπορίου το χασίς, έτοιμο προς διάθεση. Όμως οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα, δύο μεταλλικούς μικρούς τενεκέδες όπου περιείχαν συνολικά 273 γραμμάρια σπόρων κάνναβης.
Οι άνδρες της Ασφάλειας κατά τη διάρκεια της έρευνας εντόπισαν στο χώρο του υπνοδωματίου το ποσό των 3900 ευρώ, σε χαρτονομίσματα των 50 και 100 ευρώ, όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών προέρχεται από τη διάθεση των ναρκωτικών. Μαζί με τα παραπάνω οι Αρχές κατάσχεσαν και ένα κινητό τηλέφωνο ως μέσο συνεννόησης στη διάθεση των ναρκωτικών.
Σε βάρος του 59χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση  και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.
narko2

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...