Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Πρώτα Πύργο και μετά Αθήνα κατεβαίνουν οι αγρότες του Κάμπου


trakter1a

Ραντεβού στον Ισθμό πριν την κάθοδο στην πρωτεύουσα

Του Γιάννη Σπυρούνη
Στάση στον Πύργο, πριν κατεβούν στην Αθήνα θα κάνουν οι αγρότες του Κάμπου της Ηλείας. Την Πέμπτη το
πρωί θα πραγματοποιήσουν μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της ηλειακής πρωτεύουσας πριν τη μεγάλη «απόβαση» έξω από τη Βουλή. Οι αγρότες του νομού έχουν συντονιστεί με τις αποφάσεις του Πανελλήνιου συντονιστικού οργάνου των μπλόκων, στη Νίκαια την περασμένη Κυριακή,. Στη Μαραθιά και στο Κουρτέσι, προετοιμάζονται οι αγρότες για τη μεγάλη κάθοδο τους στην Αθήνα. Ιδιαίτερα οι αγρότες της Πελοποννήσου, συντονίζονται για μια μαζική «επίθεση» προς την Αθήνα με προσυγκέντρωση στον Ισθμό. Μάλιστα για το σκοπό αυτό σήμερα στην Κόρινθο θα βρεθούν εκπρόσωποι από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου, προκειμένου να καθορίσουν το πλαίσιο των ενεργειών τους ενόψει της μεγάλης κινητοποίησης της Παρασκευής. Από ηλειακής πλευράς στη σύσκεψη που θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο της Κορίνθου σήμερα το απόγευμα θα συμμετάσχει ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας από το μπλόκο της Μαραθιάς, Χρήστος Βαλιανάτος.
Ωστόσο χθες αργά το απόγευμα οι αγρότες των δύο μπλόκων του Κάμπου, της Μαραθιάς και του Κουρτεσίου, αποφάσισαν από κοινού, πριν κατέβουν στην Αθήνα να πραγματοποιήσουν κινητοποίηση στον Πύργο. Το πρωί της Πέμπτης μετά τις 10.30, αναμένεται να φτάσουν από τα μπλόκα με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα για μια «πρόβα» της απόβασης στην πρωτεύουσα.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...