Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


-Δύο αλλοδαπούς έναν υπήκοο Μπαγκλαντές ηλικίας 27 ετών και έναν υπήκοο Αλβανίας ηλικίας 42 ετών, συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες,
οι δύο συλληφθέντες εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς μόλις βγήκαν από την οικία τους στην Αμαλιάδα όπου διαμένουν μαζί ενώ σε νομότυπο έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ο 27χρονος Μπαγκλαντέζος να έχει στην κατοχή του 2 γραμ. αποξηραμένης κάνναβης. Επίσης κατά τις έρευνες των αστυνομικών κατασχέθηκε ακόμα 1 γραμ. κάνναβης το οποίο βρισκόταν επιμελώς κρυμμένο μέσα στο ντουλάπι του ρολογιού της ΔΕΗ στον κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας.
-Έναν 34χρονο άνδρα, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, στη Νέα Εθνική Οδό Πύργου – Πάτρας στο ύψος της διασταύρωσης Καπελέτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί σε νομότυπη έρευνα που έκαναν βρήκαν κατέσχεσαν ένα γραμμάριο ηρωίνης.
-Ένα μοτέρ ύδρευσης – άρδευσης κατάφεραν να κλέψουν άγνωστοι δράστες από αγρόκτημα στην περιοχή της Γαστούνης. Οι άγνωστοι μπήκαν στο χώρο χωρίς κάποιος να τους αντιληφθεί ενώ η συνολική αξία του αντικειμένου που αφαίρεσαν ανέρχεται στο ποσό των 600 ευρώ. 
Patrisnews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ