Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Σίλβα: Καθοριστικό βήμα για την πρόκριση

Σίλβα: Καθοριστικό βήμα για την πρόκριση

«Θέλουμε να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί»


Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ξεκάθαρος για τον στόχο του Ολυμπιακού στο αυριανό παιχνίδι με την Άντερλεχτ.
«Θέλουμε να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί και να κάνουμε το πλέον καθοριστικό βήμα για την πρόκριση»... Με τον τρόπο αυτό ο Μάρκο Σίλβα οριοθέτησε τον στόχο του Ολυμπιακού στο αυριανό παιχνίδι με την Άντερλεχτ.
Ο πορτογάλος επεσήμανε ότι το παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί αύριο δεν έχει καμία σχέση με εκείνο που έγινε πριν από δύο χρόνια, στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε πάρει τη νίκη στο Βέλγιο, ενώ υπογράμμισε ότι επίσης υπάρχουν μεγάλες διαφορές με τους εκτός έδρας αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ.
«Μιλάμε για κάτι διαφορετικό. Είναι διαφορετική όντως η διοργάνωση. Εκεί θέλαμε να μαζεύουμε πόντους. Τώρα κυνηγάμε το αποτέλεσμα για την πρόκριση», σχολίασε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκο Σίλβα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Άντερλεχτ:
-εάν η νίκη 3-0 του Ολυμπιακού επί της Άντερλεχτ στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ πριν από περίπου δύο χρόνια δίνει ψυχολογικό πλεονέκτημα στην ομάδα του:
«Εάν το παιχνίδι αυτό θα είχε γίνει πριν από δύο – τρεις εβδομάδες θα μπορούσαμε να το συγκρίνουμε. Τώρα όμως το τι είχε γίνει πριν δύο χρόνια δεν μπορεί να μας επηρεάσει με κανένα τρόπο. Σίγουρα είναι μια καλή στιγμή και καλή ανάμνηση για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μας επηρεάζει σε τίποτα για αύριο».
-εάν στόχος του Ολυμπιακού είναι να δώσει συνέχεια στις εκτός έδρας νίκες που είχε η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ:
«Μιλάμε για κάτι διαφορετικό. Είναι διαφορετική όντως η διοργάνωση. Εκεί θέλαμε να μαζεύουμε πόντους. Τώρα κυνηγάμε το αποτέλεσμα για την πρόκριση. Έχουμε την πρόκριση στο μυαλό μας. Εμείς θέλουμε να κάνουμε εδώ το πρώτο βήμα για την πρόκριση και μετά να το ολοκληρώσουμε στην Αθήνα. Σεβόμαστε απολύτως τον αντίπαλό μας αλλά εμείς θέλουμε να προκριθούμε. Εμείς θέλουμε να κάνουμε λοιπόν ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί και να κάνουμε το πλέον καθοριστικό βήμα για την πρόκριση».
-εάν θέλει να σχολιάσει το γεγονός ότι ο προπονητής της Άντερλεχτ έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό:
«Ο τεχνικός της Άντερλεχτ μπορεί να το λέει αυτό προκειμένου να βγάλει το βάρος και το άγχος από τους παίκτες του. Πάντα στο γήπεδο πρέπει να αποδεικνύεις την αξία και την ποιότητά σου ως ομάδα αλλά και ατομικά. Εμείς αυτό θέλουμε να κάνουμε. Και εδώ και στο άλλο παιχνίδι. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να μιλάμε για φαβορί. Θεωρώ πως ο συνάδελφός μου το λέει για να βγάλει το άγχος από την ομάδα του. Όσο για το αήττητο της Άντερλεχτ εδώ αυτό από μόνο του δείχνει πόσο δυνατή είναι και ότι αξίζει κάθε σεβασμό μας. Σημαίνει ότι είναι πολύ δυνατή εδώ. Γνωρίζαμε ότι είχαμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Όμως δεν μας πειράζει γιατί έχουμε συνηθίσει να αντιμετωπίζουμε δύσκολους αντίπαλους. Πρέπει να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο την ποιότητά μας και την αξία μας. Δεν μας απασχολεί ποιος είναι το φαβορί».
-Για τους Ντεφούρ και Τζούρισιτς που τους γνωρίζει από την Πορτογαλία:
«Ναι φυσικά και τους γνωρίζω. Κυρίως τον Ντεφούρ που έπαιξε περισσότερο εκεί. Είναι καλοί και πολύ ποιοτικοί παίκτες. Και βέβαια γνωρίζω και όλους τους παίκτες της Άντερλεχτ».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...