Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ηλεία: "Ζόρισαν" τα πράγματα στα μπλόκα Κουρτεσίου - Αγ. Γεωργίου - Επέμβαση της Αστυονομίας


mploko_ag.georgios1
Μετά την εντολή της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τις ποινικές κυρώσεις σε βάρος των αγροτών που παρακωλύουν την κυκλοφορία στους δρόμους με τα μπλόκα, τα πράγματα "ζόρισαν" και στην Ηλεία.

Υπήρξε παρέμβαση της Αστυνομίας όπου γνωστοποιήθηκαν στους αγρότες οι ποινικές κυρώσεις σε περίπτωση αποκλεισμού της εθνικής οδού, με κατασχέσεις οχημάτων και συλλήψεις. Στο Κουρτέσι, τα τρακτέρ παρέμειναν παραταγμένα στην άκρη της Εθνικής Οδού Πατρών - Πύργου, όμως οι αγρότες δεν απέκλεισαν υπό αυτή την απειλή το δρόμο.
Στον Αγ. Γεώργιο οι αγρότες της ΟΑΣΗ βρέθηκαν στην ίδια θέση απέναντι στις αστυνομικές αρχές και επέλεξαν να αποκλείσουν πεζή την εθνική οδό στο τμήμα απο Αγ. Γεωργίου προς Φιλοθέη και να παραμείνουν ανοιχτές οι βοηθητικοί οδοί και τα υπόλοιπα οδικά τμήματα.
Οι αγρότες της Ηλείας θα αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους την Παρασκευή, αφότου ληφθούν αποφάσεις στα μπλόκα της Νίκαιας και των Τεμπών.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...