Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ηλεία: Τον ξύπνησαν, τον έδεσαν και τον λήστεψαν



Παραμονή της 25ης Μαρτίου,στην είσοδο της πόλης της  Γαστούνης. Λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα  δύο (ίσως συμμετείχε και τρίτος) άγνωστοι άντρες εισέβαλαν σε μηχανουργείο όπου διαμένει και ο ιδιοκτήτης του, κάτι που προφανώς γνώριζαν οι δράστες.

Ο 65χρονος ιδιοκτήτης του έχει διαμορφώσει χώρο και διαμένει εκεί. Το μηχανουργείο είχε κλείσει το απόγευμα, αφού ο ιδιοκτήτης είχε τελειώσει τη δουλειά του και είχε αποσυρθεί στο μικρό δωμάτιο για ύπνο.
 
Οι δράστες με καλυμμένα πρόσωπα,  μπαίνουν στο δωμάτιο που κοιμόταν ο 65χρονος και με φωνές και κλωτσιές τον ξυπνούν. Ο άνδρας έχει «παγώσει» στη θέα των αγνώστων ληστών οι οποίοι τον σπρώχνουν και τον βάζουν σε μια καρέκλα όπου και τον δένουν!

Χτυπώντας τον του ζητούν  επίμονα να τους πει που έχει κρυμμένα τα χρήματά του. Ο 65χρονος τους λέει που βρίσκονται τα λεφτά. Πράγματι οι δράστες βρίσκουν στο σημείο 1200 ευρώ και ρωτούν που είναι και τα άλλα. Το θύμα τους πείθει ότι δεν έχει άλλα χρήματα και οι δράστες  τελικά παίρνουν μαζί τους και το τάμπλετ του 65χρονου και φεύγουν, αφήνοντας δεμένο στην καρέκλα το θύμα τους.

Τις φωνές για βοήθεια δεν άκουγε κανείς αφού το μηχανουργείο είναι σε ερημική τοποθεσία. Τελικά μετά από πολύ κόπο ο 65χρονος κατάφερε να λυθεί και περίπου  στις 3 τα ξημερώματα έφθασε στο Αστυνομικό Τμήμα Γαστούνης όπου και κατήγγειλε το γεγονός.

Επίσης περασμένα μεσάνυχτα της Παρασκευής, μεθυσμένοι ρομά, έσπασαν το τζάμι της εισόδου της τράπεζας Πειραιώς στην Ανδραβίδα με αποτέλεσμα να κτυπήσει ο συναγερμός. Οι δράστες συνελήφθησαν από την Αστυνομία που επενέβη άμεσα.
 
 
 
ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
PATRISNEWS.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...