Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΝΕΟΧΩΡΙ ...ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ..ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΑΣ ..ΞΕΡΙΖΩΣΕ !!!( φωτο)!






Υστερα από σχετική ενημέρωση που είχαμε από τον πρόεδρο της Τ Κοινοτητας Νεοχωρίου Κυλλήνης  Κο Βασίλειο Τσάκο ,η προχθεσινή νεροποντή καθώς και οι θυελώδεις ανέμοι που επικρατούσαν στο χωριό μας ,είχαν σαν αποτέλεσμα να γίνουν μερικές καταστροφές σε ορισμένα σημέια του χωριού μας ..
Συγκεκριμένα στον
χώρο όπου στεγαζόταν ο παλιός σιδηροδρομικός σταθμός στην πίσω πλευρά του κτηρίου υπάρχει ένα δέντρο (Λεύκα )αρκετά μεγάλο σε όγκο που καταπερίεργο τρόπο και λόγω των ανέμων που επικρατούσαν στην περιοχή εκείνη την στιγμή έπεσε πάνω από στο παλό κτήριο του ΟΣΕ που ευτηχώς δεν έπαθε καμία ζημιά όπως μας ενημέρωσε ο Κος Τσάκος ..
Μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός ο πρόεδρος προέβει σε ενέργειες έτσι ώστε να γίνει αποκατάσταση της ζημιάς ...
Στην κυριολεξία το δέντρο παρά τον όγκο του ξεριζώθηκε όπως βλέπεται και στην φωτογραφία

Εκλήθει η πυροσβεστική υπηρεσία και έκοψε το σπασμένο το δέντρο  .Στην αποκατάσταση των ζημιών παρευρέθει άμμεσα και πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του με το μηχάνημα αποκατάστασης και μάλιστα με προσωπικό ο Αντιδήμαρχος  του Δήμου μας Κος Χρήστος Παλαιολόγος και μετέφερε το σπασμένο δέντρο εκτός περιοχής αποκαταστώντας πλήρως την βλάβη ...

μετα την ολοκλήρωση της αποκατάστασης



στις τελευταίες φωτο που βλέπεται είναι από την επαρχιακή οδό που συνδέει το χωριό μας με την Δήμητρα ...εκεί όπως παρατηρείτε η περιοχή στο συγκεκριμένο σημείο εγκυμονεί κινδύνους .






















Επίσης εκεί που είχαμε την πτώση του δέντρου υπάρχει παρόμοιο μεγάλο  και βρίσκεται ....στην παιδική χαρά ......και πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα .Απορίας άξιον είναι ,γιατί δεν έχει ενεργοποιηθεί η δημοτική αρχή να κάνει κάτι εάν και εφόσον η τοπική αρχή έχει ενημερώσει ..???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...