Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Ηλεία: Με ζέστη έρχεται ο Απρίλης


anoixi_kairos
Με ζέστη ξεκινά ο Απρίλιος που θα διαρκέσει τουλάχιστον έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Για σήμερα Παρασκευή σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του Meteo.gr θα επικρατήσει καλός καιρός με κάποιες παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία αναμένεται να ξεπεράσει τους 20oC ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και αργότερα μέτριοι νοτιοανατολικοί.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά και περιορισμένη κατά τόπους ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 24 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και τοπικά από νότιες διευθύνσεις έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα νότια νοτιοανατολικοί μέτριοι.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι.
Ηλιοφάνεια με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Πηγή

meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...