Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Τρίπολη: Τσιγγάνος παρέσυρε αστυνομικό για να αποφύγει έλεγχο


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ 
Στο Παναρκαδικό νοσοκομείο παραμένει για νοσηλεία ένας αστυνομικός που μεταφέρθηκε αιμόφυρτος, αφού παρασύρθηκε από το όχημα που οδηγούσε ένας τσιγγάνος, όταν επιχείρησε να το σταματήσει για να του κάνει έλεγχο, έξω από το αστυνομικό τμήμα της Τρίπολης.
Ο αστυνομικός έκανε σήμα στον οδηγό του οχήματος να σταματήσει, το μεσημέρι της Κυριακής. Όμως, εκείνος δεν υπάκουσε και πάτησε γκάζι, με αποτέλεσμα να παρασύρει με το αυτοκίνητο του τον άτυχο ένστολο, ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν είδε το αυτοκίνητο να κινείται κατά πάνω του και έπεσε τραυματισμένος στο οδόστρωμα!

Ο ασυνείδητος τσιγγάνος δεν σταμάτησε καν να δει τι είχε πάθει το θύμα του, αλλά συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Παρά τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., δεν έχει εντοπιστεί ακόμη αλλά οι αναζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο τραυματισμένος αστυνομικός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.
 

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...