Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Γαστούνη: Χαροπαλεύει 31χρονος από την Ανδραβίδα μετά απο τροχαίο (photos)


Γαστούνη: Χαροπαλεύει 31χρονος από την Ανδραβίδα μετά απο τροχαίο (photos)
Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο στη Γαστούνη - Σοβαρά και 26χρονη φίλη του
Του Γιάννη Σπυρούνη

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 31χρονος από την Ανδραβίδα που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά το μεσημέρι της Παρασκευής σε τροχαίο στη Γαστούνη. Το παλικάρι επέβαινε μαζί με την 26χρονη φίλη του από την Πάτρα σε μηχανάκι, που εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνες.
Το ατύχημα συνέβη λίγα λεπτά μετά τις δύο το μεσημέρι στην οδό Γαστούνης – Αρχαίας Ήλιδας στο ύψος των σιδηροδρομικών γραμμών στην Ένωση. Το δίκυκλο είχε κατεύθυνση προς τη Γαστούνη και προσέκρουσε πρώτα σε κάθετο μεταλλικό στύλο – οριοδείκτη της γραμμής του ΟΣΕ και έπειτα σε τσιμεντένια κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Ο τραυματισμός του 31χρονού ήταν πολύ σοβαρός, καθώς υπέστη μεταξύ άλλων κάταγμα κρανίου, άνω και κάτω άκρων. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε άμεσα το παλικάρι στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και έπειτα την κοπέλα. Στη συνέχεια και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών ο 31χρονος και η 26χρονη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Πύργου. Εκεί οι γιατροί εκτίμησαν την κατάσταση τον δύο τραυματιών και αποφάσισαν άμεσα τη διακομιδή τους  στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Για το τροχαίο διενεργεί προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Γαστούνης.
troxaio2
troxaio3

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...