Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Έφοδος της Τροχαίας στο Παλούκι για κόντρες - Πάνω απο 55 παραβάσεις βεβαιώθηκαν


Έφοδος της Τροχαίας στο Παλούκι για κόντρες - Πάνω απο 55 παραβάσεις βεβαιώθηκαν
Μεγάλη έφοδος της Αστυνομίας έγινε χθες το βράδυ στο Παλούκι απο δυνάμεις της Τροχαίας Πύργου, της Τροχαίας Αμαλιάδας, της ΟΠΚΕ και της ΔΙΑΣ με στόχο τους οδηγούς που
κάνουν κόντρες. Λίγο πριν ξεκινήοσυν οι κόντρες που όπως λέγεται γίνονται στο δρόμο Παλούκι – Κουρούτα, οι αστυνομικοί έκαναν μαζικά ελέγχους στα αυτοκίνητα που ήταν εκεί και τα πρόστιμα έπεσαν βροχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr οι άνδρες της Τροχαίας πήραν δεκάδες πινακίδες ενώ βεβαίωσαν πρόστιμα για ανασφάλιστα οχήματα, οχήματα που έχουν υποστεί σημαντικές τροποποιήσεις πέραν της άδειας κυκλοφορίας, για οχήματα που κάνουν θόρυβο λόγω της εξάτμισης και για οχήματα με φθαρμένα ελαστικά.
Ήταν η συνέχεια των επεμβάσεων των Αρχών απο την περασμένη εβδομάδα στο Κατάκολο για να “χτυπήσουν” τους οδηγούς που κάνουν κόντρες στην Ηλεία και σύμφωνα με πληροφορίες οι επιχειρήσεις του είδους θα συνεχιστούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες χθες το βράδυ βεβαιώθηκαν περισσότερες απο 55 παραβάσεις, δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...