Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Ηλεία: Βροχερό διήμερο με ισχυρούς ανέμους


Ηλεία: Βροχερό διήμερο με ισχυρούς ανέμους
Οι βροχές και οι ισχυροί άνεμοι θα είναι τα κυριότερα χαρακτηρισιτκά του καιρού στην Ηλεία για το επόμενο διήμερο, σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του Meteo.gr. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 25 με 26oC, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοι ισχυροί έως έξι μποφόρ και στο Ιόνιο έως 7. Βροχές θα έχουμε στο μεγαλύτερο τμήμα του νομού, ενώ στα ορεινά θα επιμείνουν έως και την Τετάρτη.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα, . Τα φαινόμενα κυρίως πάνω από την ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Το μεσημέρι στα νότια θα ενισχυθούν τοπικά και θα πνέουν εώς θυελλώδεις.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 14 έως 31 στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 25, στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 29 και στην Κρήτη από 13 έως 31.
Οι άνεμοι στο βορειοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο βορειοδυτικό Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Το μεσημέρι και απόγευμα θα ενισχυθούν παροδικά και στην περιοχή των Κυκλάδων θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ το μεσημέρι στο νότιο Ιόνιο θα φτάνουν τοπικά και τα 7 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Το μεσημέρι και απόγευμα θα ενισχυθούν σημαντικά και στις νότιες και ανατολικές ακτές του νομού θα φτάνουν τοπικά και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 έως 3 μποφόρ και μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας θα γίνουν νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...