Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Έρχεται η 82η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας!

Έρχεται η 82η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας!Από τις 15 έως τις 18 Σεπτεμβρίου
Από την Πέμπτη, 15, έως και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας. Φέτος, η ιστορική Ιππική Έκθεση της Ανδραβίδας συμπληρώνει τα…
82 χρόνια ζωής και μάλιστα, μετά από πολύ καιρό, η ημερομηνία διεξαγωγής της συμπίπτει με τους εορτασμούς της Αγίας Σοφίας, γιορτή, όπως και το μεγάλο πανηγύρι που γινόταν τα παλαιότερα χρόνια, άρρηκτα συνδεδεμένη όλες αυτές τις δεκαετίες με την Ιππική Έκθεση!
Τη φετινή, 82η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας συνδιοργανώνουν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, η Δημοτική Κοινότητα Ανδραβίδας, ο Ιππικός Σύλλογος Ανδραβίδας «Κένταυροι» και ο Όμιλος Φιλίππων Ανδραβίδας «Σπάρτακος», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
ippiko.andrbidas1

Το ενδιαφέρον των ιδιοκτητών και των φίλων των αλόγων είναι ήδη μεγάλο σε ολόκληρη την Ελλάδα, με τις συμμετοχές αλλά και τις επισκέψεις, να αναμένεται και φέτος να «χτυπήσουν» νέο ρεκόρ!
Το επίσημο πρόγραμμα της Ιππικής Έκθεσης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του ilia24.gr θα περιλαμβάνει μια έκθεση για την ιστορία της έκθεσης, διάφορα σεμινάρια και επιδείξεις, το μεγάλο – φυσικά – φαντασμαγορικό νυχτερινό σόου, ανήμερα μάλιστα της Αγίας Σοφίας και πολλές ακόμα εκπλήξεις.
Όσο για το αγωνιστικό μέρος, οι ίπποι θα εμφανιστούν το πρωί του Σαββάτου ενώπιον της Ελλανόδικης Επιτροπής η οποία θα ξεχωρίσει τα καλύτερα της κάθε φυλής, τα οποία θα βραβευτούν το πρωί της Κυριακής, στην τελευταία και φαντασμαγορική ημέρα της Ιππικής Έκθεσης.
ippiko.andrabidas.afisa


Πηγή:ilia24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...