Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ηλεία: Ανεβαίνει η θερμοκρασία από σήμερα


Ηλεία: Ανεβαίνει η θερμοκρασία από σήμερα
Σταδιακή άνοδο αναμένεται να παρουσιάσει ο υδράργυρος απο σήμερα και προς το τέλος της εβδομάδας στην Ηλεία. Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του Meteo.gr για την Τετάρτη η
θερμοκρασία θα ανέβει στους 25-26οC, ενώ αίθριος προβλέπεται ο καιρός και στα ορεινά. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η καλοκαιρία και η άνοδος της θερμοκρασίας προβλέπεται να συνεχιστεί έως την Κυριακή.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο νεφώσεις οι οποίες στη Βόρεια Κρήτη και στην Εύβοια θα είναι πυκνότερες, περιμένουμε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 20 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 24 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 27, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 25 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 15 έως 23 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 17 έως 25 βαθμούς, ενώ στη Ρόδο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 27 με 28 βαθμού Κελσίου.
ΟΙ άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ, και πρόσκαιρα τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...