Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ηλεία: Με βροχές ξεκινά η νέα εβδομάδα


Ηλεία: Με βροχές ξεκινά η νέα εβδομάδα
Μετά απο ένα Σαββατοκύριακο με αίθριο καιρό και ζέστη, η νέα εβδομάδα ξεκινά με άστατο καιρό. Για σήμερα Δευτέρα στην Ηλεία αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά μετά το μεσημέρι. Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του Meteo.gr τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα στις περιοχές της Ανδρίτσαινας, Φολόης και Δίβρης, και στα περισσότερα ορεινά. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27-28οC, ενώ οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Στην υπόλοπη Ελλάδα
Άστατο καιρό με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο, στα δυτικά ηπειρωτικά και στην Πελοπόννησο με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα περιμένουμε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι επίσης άστατος με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στη Μακεδονία, στη Στερεά και στα ορεινά της Κρήτης.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 15 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 30 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7, στο Κεντρικό Αιγαίο από βόρειες κυρίως διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.
Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ.
Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...