Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

15χρονος είχε κατακλέψει τον Πύργο




15χρονος είχε κατακλέψει τον Πύργο
Εξιχνιάστηκαν δέκα διαρρήξεις - Ο Δράστης δρούσε με συγκεκριμένη μεθοδολογία

 
Εξιχνιάστηκαν μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δέκα διαρρήξεις, που έλαβαν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Πύργο και  σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος ενός 15χρονου, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.Ειδικότερα, από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, που ενήργησαν οι αστυνομικοί  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, προέκυψε ότι ο δράστης ενεργώντας μόνος του είχε διαπράξει τους τελευταίους πέντε μήνες, οκτώ διαρρήξεις σε αυτοκίνητα, μια σε κομμωτήριο και μια σε Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων.

Αναλυτικότερα, καταγράφησαν διαρρήξεις στις εξής περιοχές:

•       Τέσσερις στη θέση Λάπατο,
•       Τρεις κοντά στην κεντρική πλατεία και
•       Από μια στη περιοχή του Τ.Ε.Ι. , στην Συντριάδα και στα Χαλκιάτικα.

Για τη διάπραξη των κλοπών ο δράστης χρησιμοποιούσε συγκεκριμένη μεθοδολογία, σπάζοντας το παράθυρο της πόρτας του οχήματος και μπαίνοντας στο εσωτερικό αφαιρούσε το ηχοσύστημα, κινητά τηλέφωνα, τυχόν χρήματα και διάφορα τιμαλφή, που ήταν κρεμασμένα.

Με τον ίδιο τρόπο, έσπαζε τα παράθυρα κτιρίων και αφού εισερχόταν στο εσωτερικό ερευνούσε όλους του χώρους, αφαιρώντας χρήματα, ηχεία, τιμαλφή, αλλά ακόμα και ανθρακούχα ποτά.

Ο 15χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, παραδέχτηκε τη διάπραξη των κλοπών, αλλά δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ οι έρευνες για συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών συνεχίζονται.
 
ΠΗΓΗ: ilia24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...