Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Ηλεία: Αλλάζει ο καιρός με βροχές τη νέα εβδομάδα


Ηλεία: Αλλάζει ο καιρός με βροχές τη νέα εβδομάδα
Αλλάζει ο καιρός στην Ηλεία τη νέα εβδομάδα. Έτσι απο σήμερα Δευτέρα σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του Meteo.gr θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα βροχής σε πολλές περιοχές. Περισσότερο βροχερός θα είναι ο καιρός την Τρίτη και την Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σήμερα στους 24οC, ενώ στο Ιόνιο οι αρχικά μεταβαλλόμενοι άνεμοι έως 3 μποφόρ, θα γίνουν από το πρωί νότιοι 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 αναμένονται νεφώσεις σε όλη τη χώρα με εξαίρεση το νότιο Αιγαίο όπου οι νεφώσεις αναμένεται να αναπτυχθούν προς το μεσημέρι. Βροχές θα σημειωθούν σε όλη την ηπειρωτική χώρα, στα νησιά του Ιονίου αλλά και κατά τόπους στα νησιά του κεντρικού και βόρειου Αιγαίου. Καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 11 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 23, στα νησιά του Αιγαίου από 14 έως 26 και στην Κρήτη από 11 έως 26.
Οι άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ όμως κατά τη διάρκεια της ημέρας θα στραφούν σταδιακά σε νότιους ίδιας έντασης. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι αρχικά βόρειοι άνεμοι 2 έως 4 μποφόρ θα στραφούν στη διάρκεια της ημέρας σε νότιους 3 έως 5 μποφόρ. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, με εξασθένηση προς το βράδυ. Στο Ιόνιο οι αρχικά μεταβαλλόμενοι άνεμοι έως 3 μποφόρ, θα γίνουν από το πρωί νότιοι 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 24 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα ενισχυθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...