Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Αντιπλημμυρική θωράκιση στον Κάμπο

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΟΕΒ ΑΛΦΕΙΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΌ ΤΑΦΡΩΝ 

Απ’ άκρου εις άκρον του Κάμπου κινούνται οι τσάπες του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων σε μια προσπάθεια να καθαρίσει όσο το δυνατόν περισσότερα αποστραγγιστικά κανάλια ενόψει του χειμώνα.
«Δεν σταματάμε. Έχουμε ξεκινήσει την εκστρατεία μέρες
τώρα με  δύο τσάπες, μια του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων και μια συνεργαζόμενοι και στόχος μας είναι να καθαρίσουμε τα αποστραγγιστικά κανάλια του τομέα ευθύνης του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων», δήλωσε στην Πατρίς ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Χρήστος Παλαιολόγος και συνέχισε: «Είμαστε σε άριστη συνεργασία με τον δήμο Πηνειού και τον δήμαρχο Αλέξη Καστρινό και με τον δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης και τον δήμαρχο Ναμπίλ Μοράντ.  Ξεκινήσαμε από τη ζώνη 10 στο Βαρθολομιό με την μια τσάπα και η άλλη δουλεύει στο Κουρτέσι. Έχουμε ξεκινήσει από τα δύο άκρα του τομέα ευθύνης και δουλεύουμε ασταμάτητα. Πρέπει να θωρακίσουμε αντιπλημμυρικά τον Κάμπο για να αποφευχθούν πλημμύρες που σημαίνουν καταστροφή. Πιστεύουμε πως θα το πετύχουμε», τόνισε αισιόδοξος ο κ. Παλαιολόγος.
Ο πρόεδρος του μεγαλύτερου ΤΟΕΒ επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΓΟΕΒ Αλφειού-Πηνειού κ. Νίκο Φάμελο και εκείνος του υποσχέθηκε ότι σύντομα με μεγάλα μηχανήματα θα ξεκινήσει ο καθαρισμός των μεγάλων αποστραγγιστικών τάφρων. Ο ΤΟΕΒ Μυρτουντίων προετοιμάζεται για σκληρό χειμώνα και δεν θέλει να αφήσει τα μέλη του στο έλεος της θεομηνίας. «Τα μέλη μας δικαιούνται να αισθάνονται ασφαλή», τόνισε ο κ. Χρήστος Παλαιολόγος.

Του Κώστα Ζαφειρίου
kozapress@gmail.com
patrisnews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...