Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Άξιος της τύχης του και της πολωνικής σφυρίχτρας

Άξιος της τύχης του και της πολωνικής σφυρίχτρας

Ο διαιτητής και στιγμιαία λάθη στοίχησαν ένα σπουδαίο διπλό από τους πράσινους


Ένας εξαιρετικός, για 80 λεπτά, Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που κρατούσε σφιχτά μέχρι το 84ο λεπτό καθώς η Σταντάρ Λιέγης ισοφάρισε σε 2-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπελφοντίλ.
Η βραδιά άνοιξε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό με τις γκολάρες του Ιμπάρμπο. Στο 20’ ο Λέτο ελευθερώθηκε έξοχα και έδωσε στον Ιμπάρμπο που πέρασε εντυπωσιακά τον Λαϊφη και με άπιαστο φαλτσαριστό σουτ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.
Το δεύτερο χτύπημα των πράσινων είχε πάλι χρώμα κολομβιανό. Με τον Λεντέσμα να περνάει σε δεύτερο χρόνο τη μπάλα στον Ιμπάρμπο που έπαιξε φανταστικά το ένα-δύο με τον Λέτο, μπήκε στην περιοχή και την έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Ζιλέ κάνοντας το 0-2 μέσα σε αποθέωση.
Από εκεί και πέρα άρχισαν οι αρρυθμίες και των φιλοξενούμενων αλλά και του πολωνού διαιτητή. Οι Βέλγοι προσπάθησαν να αυξήσουν την πίεση χωρίς να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Στιλ.Ο Πολωνός ρέφερι Στεφάνσκι (με τη συμβολή του βοηθού του Γιακούμπνικ) στο 45’ τους έβαλε ξανά στο παιχνίδι υποδεικνύοντας ένα πέναλτι φάντασμα για σπρώξιμο του Κουτρουμπή στον Ορλάντο Σα.
Ο Εντμίλσον το εκτέλεσε εύστοχα και η Σταντάρ Λιέγης μειώνοντας για την Σταντάρ σ’ ένα πολύ κρίσιμο σημείο του ματς.
Μετά και από αυτό οι πράσινοι εκνευρίστηκαν από τις διαιτητικές αποφάσεις με προεξέχοντα των Αντρέα Στραματσόνι που αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυριών.
Το δεύτερο μέρος κύλησε με τους Βέλγους να πιέζουν και τον Παναθηναϊκό να κρατάει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Μέχρι το 84ο λεπτό όπου μετά από λάθος στήσιμο του τείχους σε εκτέλεση φάουλ του Μπελφοντίλ και στιγμιαία αδράνεια του τερματοφύλακα Στιλ έγινε το 2-2, που έμελε να είναι το τελικό σκορ.
Με αυτό το αποτέλεσμα η υπόθεση πρόκριση δυσκολεύει αρκετά για τον Παναθηναϊκό, με τη ρεβάνς με τη Σταντάρ Λιέγης σε δύο εβδομάδες στη Λεωφόρο να αποκτά χαρακτήρα «ο θανατος σου, η ζωή μου».
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...