Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Καιρός: Νέα κακοκαιρία από τα δυτικά


Καιρός: Νέα κακοκαιρία από τα δυτικά
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Έρχονται και πάλι βροχές και καταιγίδες με νέο κύμα κακοκαιρίας από τα δυτικά.
 

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες παροδικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 10 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις και βαθμιαία τοπικές βροχές στις βορειότερες περιοχές όπου από το βράδυ θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Νωρίς το πρωί τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια.Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5, που βαθμιαία θα γίνουν νότιοι νοτιοδυτικοί και το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο θα ενισχυθούν τοπικά στα 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 11 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη.Ανεμοι: δυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 6 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν νοτιοδυτικοί.Θερμοκρασια: από 17 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι με πιθανότητα σποραδικών βροχών.Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που το βράδυ στα βόρεια θα γίνουν νότιοι με την ιδία ένταση.Θερμοκρασια: από 17 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια.Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 12 έως 22 βαθμούς κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: λίγες παροδικές νεφώσεις.Ανεμοι: ασθενείς και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 11 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Σάββατο 12-11-2016
Καιρός: στα δυτικά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίεςΠιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές και βελτίωση από το βράδυ. ΣτιςΥπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά.Ανεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.Από το βράδυ και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...