Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Παιδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Στρούσι


ΓΙΑ 12Η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ 


Για δωδέκατη συνεχή χρονιά ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στρουσίου "Ο Περικλής", διοργάνωσε με επιτυχία, την καθιερωμένη παιδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Πολύ χαρά, άφθονο γέλιο, πολλά δώρα και γλυκά κεράσματα περίμεναν τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας . Το θέατρο σκιών του Χρήστου Πλέσσα μας μετέφερε στο δικό του γεμάτο γέλιο κόσμο και ο Άη Βασίλης με την άμαξα έφερε τα δώρα του. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κο Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ για την παρουσία του, τους κ.κ. αντιδημάρχους Ανδρέα Μίγκο, Τάσο Μυλωνόπουλο και Λάμπη Δημόπουλο. Τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Λεχαινών κ Γ. Γαλάτη.
Τον υποδιοικητή της 117ΠΜ κ. Κουρουμάνη. Τον ιερέα του χωριού πατέρα Λάττα Σπυρίδωνα, τον πρόεδρο του Α.Γ.Σ Στρουσίου κο Χριστόπουλο Τάκη και τον πρόεδρο του χωριού κο Χριστόπουλο Κώστα. Τον Ιππικό όμιλο Ανδραβίδας "Σπάρτακο" και τον πρόεδρο κο Κοτσαύτη για την παραχώρηση της άμαξας, τον Μαρινόπουλο Γιώργο για τις καραμέλες, τον κ. Ψυχογυιό για την ηχητική κάλυψη, το ψητοπωλείο "μεζεύς" του Ζάγκα Βαγγέλη, τον Τάσο Ξυμητούλια για την φωτογραφική κάλυψη.
Τίποτα όμως δεν θα ήταν δυνατό να γίνει χωρίς τη βοήθεια και τη συνεχή παρουσία των γυναικών οι οποίες ετοίμασαν γλυκά και ποτά. Ευχαριστούμε τις κυρίες Διαμαντοπούλου Σοφία, Διαμαντοπούλου Αλεξάνδρα, Χριστοπούλου Έφη, Γκρίλλα Γεωργία, Λάττα Δήμητρα, Τσαγκανέλια Μαρία, Λάττα Άννα, Κυριακοπούλου Κλεοπάτρα, Αγγελάτου Νατάσα, Κατσάπη Δήμητρα, Καπατσούλια Ιωάννα, Χριστοπούλου Μάγδα, Αγγελοπούλου Διονυσία, Κουργιαλά Αρχοντούλα. Ευχαριστούμε επίσης τους σεφ Κυριακόπουλο Διονύσιο, Απταού Γιάννη και Μουσερή Ηλία. Τέλος ευχαριστούμε πολύ τον Άι Βασίλη κο Σταμούλια Ζώη και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα με υγεία και ομόνοια .
patrisnews.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...