Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ηλεία: Σε ποιες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία τη Δευτέρα (upd)

Ηλεία: Σε ποιες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία τη Δευτέρα (upd)
Σε τρεις πέντε θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία για τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών. Σε κάποιες περιπτώσεις θα επανεξεταστεί η κατάσταση για την επαναλειτουργία τους την Τρίτη. Οι δήμοι Ήλιδας, Ανδραβίδας – Κυλλήνης και
Αρχ. Ολυμπίας εξέδωσαν ανάλογες ανακοινώσεις, ενώ από πληροφορίες έγινε γνωστό πως έχουν ενημερωθεί και δημοτικές ενότητες στους δήμους Πύργου και Ανδρίτσαινας - Κρεστένων.
Δήμος Πύργου - Κλειστά τα σχολεία στη Δημοτική Ενότητα Ωλένης
Σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (!!!) πριν λίγη ώρα, όλα τα σχολεία στη Δημοτική Ενότητα Ωλένης, του δήμου Πύργου, θα παραμείνουν αύριο κλειστά, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.
Κλειστά τα σχολεία της Πηνείας
Με απόφαση του δημάρχου Ήλιδας , όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  της  Δημοτικής  Ενότητας  Πηνείας, θα παραμείνουν κλειστά, αύριο Δευτέρα  9 Ιανουαρίου 2017, λόγω της πρόσφατης χιονόπτωσης, των δυσμενών καιρικών συνθηκών, της επικράτησης χαμηλών θερμοκρασιών και της ανάγκης προστασίας και ασφάλειας των μετακινούμενων μαθητών και εκπαιδευτικών. 
Πιο συγκεκριμένα: το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Σιμόπουλου , το δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Εφύρας και το Γυμνάσιο και Λύκειο Σιμόπουλου που φιλοξενούν μαθητές από τις παρακάτω τοπικές κοινότητες: Αγραπιδοχωρίου, Ανθώνος, Αυγής, Βελανιδίου, Βουλιαγμένης, Εφύρας, Κάμπου, Λαγανά, Λάτα, Λουκά, Μαζαρακίου,  Οινόης, Ροδιάς , Σιμοπούλου, Σκλίβα.
Όσον αφορά την Τρίτη, η κατάσταση θα αξιολογηθεί αναλόγως & θα ανακοινωθεί εκ νέου.
Στο δήμο Αρχ. Ολυμπίας
Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας ανακοίνωσε ότι λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων από το κύμα ψύχους που επικρατεί στην χώρα, με απόφαση του δημάρχου για αύριο Δευτέρα 09-01-2017 δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία: Δημοτικό – Νηπιαγωγείο  Λαμπείας, Λυκειακές Τάξεις Λαμπείας, Δημοτικό – Νηπιαγωγείο Πανόπουλου, Γυμνάσιο Πανόπουλου, Δημοτικό – Νηπιαγωγείο Κούμανι.
Στο δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης
Από το Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης ανακοινώνεται ότι (κατόπιν συνεννόησης και με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης) τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ΔΕΝ θα λειτουργήσουν , λόγω προβλημάτων από τις χιονοπτώσεις μόνο τα Δημοτικά Σχολεία Βάρδας, Νέας Μανωλάδας, Παλιάς Μανωλάδας και Μπορσίου καθώς επίσης και τα Νηπιαγωγεία Βάρδας, Συρμπανίου, Νέας Μανωλάδας, Παλιάς Μανωλάδας και Μπορσίου. Όλες οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες και οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Στο δήμο Ανδρίτσαινας - Κρεστένων
Και στο δήμο Ανδρίτσαινας - Κρεστένων θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Ανδρίτσαινας και Αλιφείρας καθώς και το δημοτικό σχολείο στην Πλατιάνα.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...