Ανδραβίδα: Πήραν τα κλειδιά πήραν… και τα σπίτια!




Για έξη συμπολίτες μας η χθεσινή μέρα θα είναι αξέχαστη αφού μετά από αγώνα ετών, κατάφεραν να στεγάσουν τα όνειρά τους στα άνετα και υπερσύγχρονα διαμερίσματα του κτιριακού συγκροτήματος των εργατικών κατοικιών στην Ανδραβίδα.
Ο ΟΑΕΔ ως συνεχιστής του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας
κλήρωσε τον περασμένο Ιούνιο έξι διαμερίσματα 82 έως 126 τ.μ. στο κτιριακό συγκρότημα Ανδραβίδα και χθες ήρθε η μέρα για να παραχωρηθούν οι κατοικίες στους δικαιούχους, που από τις δέκα το πρωΐ είχαν συγκεντρωθεί στον πεζόδρομο μπροστά από το συγκρότημα περιμένοντας με αγωνία και χαμόγελα τα κλειδιά.
Τα κλειδιά παρέδωσαν η  Περιφερειακή Διευθύντρια Πελοποννήσου και Δυτ. Ελλάδας του ΟΑΕΔ κ.Ειρήνη Μαρίνου, η διοικητική υπάλληλος κ Θανοπούλου Χριστίνα και οι Τεχνικοί υπάλληλοι κ.κ. Δημήτρουλας Παναγιώτης και Γαστουνιώτης Χρήστος.

Τα διαμερίσματα είναι άνετα σύγχρονα με πανέμορφη θέα και υπόσχονται μια όμορφη ζωή στους κατοίκους τους.
Ευχές από όλους
Μετά την παραχώρηση των κατοικιών η κ. Μαρίνου Ειρήνη δήλωσε μεταξύ άλλων: « Είναι μια όμορφη μέρα. Τον Ιούνιο πέρυσι έγινε η κλήρωση και τώρα ήρθαν οι δικαιούχοι, τους δίνουμε τα κλειδιά και παραλαμβάνουν το προσωρινό παραχωρητήριο, ενώ σύντομα θα λάβουν και το οριστικό. Είναι επαναλαμβάνω μια όμορφη μέρα και ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο κ. Λάμπη Δημόπουλο και όλους όσοι συνέβαλαν στο να φθάσουμε σήμερα εδώ»
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Λάμπης Δημόπουλος δήλωσε: «Ευχαριστώ όλους για την άψογη συνεργασία. Την κ. Μαρίνου, την κ. Θανοπούλου, τον κ. Γαστουνιώτη και τον κ. Δημήτρουλα. Τα σπίτια αυτά ήταν κλειστά από 2008.Σήμερα δίνουμε τα έξι,νωρίτερα είχαν δοθεί τα 5 από τα δώδεκα και σύντομα θα λυθεί και μια εκκρεμότητα που υπάρχει με το ένα διαμέρισμα».

Παρούσα και η πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος κ. Άννα Γεωργιοπούλου Καράγιωργα η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε:
« Είναι υπέροχα τα διαμερίσματα. Ευχαριστώ όλους τους δημάρχους που αγωνίστηκαν από το 1993 έως σήμερα για τις Εργατικές Κατοικίες Εύχομαι στους συμπολίτες μας μια χαρούμενη και ευλογημένη ζωή».
Οι έξι δικαιούχοι είναι: ο Παναγιώτης Δρακόπουλος , ο Αριστείδης Μουσερής, ο Γιώργος Παυλόπουλος , η Νίκη Μαρτζάκλη, Μαρία – Αναστασία Νικολοπούλου και ο Νίκος Νικολόπουλος
patrisnews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ