Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Ηλεία: Αίθριος καιρός με λίγο κρύο


Ηλεία: Αίθριος καιρός με λίγο κρύο
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ηλεία σήμερα Τετάρτη. Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του Meteo.gr το πρωί θα επκρατήσει τοπικά παγετός. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12οC στα πεδινά και τους 7oC στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας. Στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη οι νεφώσεις θα είναι περισσότερες. Παγετός θα εκδηλωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, ενώ νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -9 έως 6 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 11, στην Ήπειρο από -2 έως 13 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 1 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 14 βαθμούς, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από -1 έως 9, και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Στο Βορειοδυτικό Αιγαίο και στις Σποράδες οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ με προοδευτική εξασθένηση έως το βράδυ, ενώ στο Βορειοανατολικό Αιγαίο θα επικρατήσουν μέτριοι έως ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι, ενισχυόμενοι σταδιακά σε σχεδόν έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στα νοτιοανατολικά πελάγη θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 8 έως 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.
Στη Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, μέτριοι 5 μποφόρ και μετά το μεσημέρι τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και στα ανοικτά του Θερμαϊκού ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...