ΑΝΤΩΝΙΟς Νικ ΣΟΦΙΑΝΟΣ :υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ....Με υποψήφιο δήμαρχο Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης τον ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΡΙΚΟ : ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ

 


ΑΝΤΩΝΗΣ  .Νικ. ΣΟΦΙΑΝΟΣ

Υποψηφιος Δημοτικός συμβουλος στο πλευρό του 

Βασίλη Τσιρικου ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ 

Ο Αντώνης είναι ενας ανθρωπος που ασχολειται με όλα! Γεματος πάθος και αγαπη για τον εθελοντισμό είναι <<ορκισμένος>>εθελοντης εδώ και πολλα χρονια.

Γεννήθηκε στην

Κάτω Παναγιά τον Οκτώβρη του 1962 οπου και κατοικει ενώ μεχρι σημερα εχει προσφερει τα μεγιστα σε δραστηριότητες ειτε αυτές είναι αθλητικες η πολιτιστικες η κοινωνικες.

Γιος του Νικου Σοφιανού ενός συνταξιουχου αγρότη και πρώην προεδρου της της κοινοτητας Κάτω Παναγιάς και της Κωνσταντίνας συνταξιούχου αγρότισσας.Παντρεμένος με την Δημητρα Σοφιανού η οποια εργαζεται στο σπιτι φιλοξενίας <<Χαμόγελο του Παιδιού>> στη Κυλλήνη εχει αποκτησει δυο κορες την Κωνσταντίνα-Χρηστίνα πτυχιούχο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πατρών και Προεδρος του Πολιτιστικου συλλόγου Κάτω Παναγιάς και τη Χρυσαυγή τελειόφοιτο Διοικησης Επιχειρησεων και Management του Πανεπιστημίου Πατρών εκλεγμενη προσφατα Τοπική Σύμβουλο Κάτω Παναγιάς.

Ο ίδιος, όπως µας λέει, εκτός από το εθελοντισµό που έχει σηµαδέψει σηµαντικά και θετικά τη ζωή του, έχει ασχολοηθεί και µε τη µουσική, την οποία αγαπά ιδιαίτερα. ∆εν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως για 18 ολόκληρα χρόνια ο Αντώνης Σοφιανός, ήταν επαγγελµατίας Dj σε µαγαζιά της περιοχής του και διασκέδαζε τον κόσµο που τον άκουγε. Κανείς, θα µπορούσε να παροµοιάσει και το επάγγελµα του Dj µε τον εθελοντισµό, καθώς η δουλειά του, συνήθως αποσκοπεί στη διασκέδαση των θαµώνων ενός µαγαζιού

Ο Αντώνης αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Λεχαινων το 1980.Υπηρετησε τη στρατιωτική του θητεια καταταγόμενος το 1981στην Αεροπορικη Βάση Εκπαίδευσης της Τρίπολης και απολύθηκε από την 117 ΠΜ Ανδραβίδας το 1983 με πτυχίο μηχανικού ενσυρμάτων τηλεπικοινωνιών και προσλαμβάνεται στα ΕΛΤΑ από το 1984 εως και το 1985 στα γραφεια Κυλλήνης και Βαρθολομιου και το Μάρτη του 1986 προσλαμβανεται στην Εμπορική Τράπεζα στο Κατάστημα Λεχαινών απο οπου και συνταξιοδοτήθηκε με βαθμο διευθυντή το 2012.

Εως και το καλοκαιρι του 2011 Προέδρος του Πολιτιστικου συλλόγου Κάτω Παναγιάς με δρασεις πολυσήμαντες και ποικίλες οπως φιλαρμονική μπάντα ,χορευτικό τμήμα, αναβίωση εθιμων και δρώμενων, εκδρομή στη Κάτω Παναγιά Μικρας Ασίας το 2009.

Λατρης επισης του υγρου στοιχειου καθως κανει υποβρυχιο ψαρεμα και κολυμβηση είναι ιδρυτης και Πρόεδρος του Ναυτικου Αθλητικού Ομίλου Κυλλήνης από το 2009 με ναυταθλητικες δραστηριότητες για  παιδιά από 6 ετων καθως και την διοργανωση από το 2013 του τουρνουα καλαθοσφαίρισης 3ον3 στο Λιμάνι της Κυλλήνης που εχει γινει καλοκαιρινός θεσμός ,με την προσφατη ονομασια  του <<Ανδρεας Σοφιανός>> προς τιμη και μνημη στον προωρα αδικοχαμενου αδελφου του.

Το 1998 ασχολειται για πρωτη φορα με την τοπικη αυτοδιοίκηση και εκλεγεται Προεδρος της τοπικης κοινότητας Κάτω Παναγιάς για δυο συνεχόμενες τετραετίες και μπροσταρης στη δημιουργια και εγκαινίασης στις 14 Σεπτεμβρη 2004 του νεου ενιαιου  6θεσιου δημοτικου σχολειου Κάτω Παναγιάς Κυλλήνης.

Τη τετραετια 2002 εως και 2006 ασκει και τα καθήκοντα του Προεδρου του Πολιτιστικου Πνευματικου κεντρου του Δημου Κάστρου Κυλλήνης με αποκορυφωμα τη μεγαλη συναυλία του Γιαννη Κότσιρα τον Αυγουστο του 2006  στο Κάστρο Χλεμούτσι με 2000 και πλεον θεατες, ενώ τη τετραετια 2006-2010 ασκει τα καθηκοντα Αντιδημάρχου και προεδρου της δημοτικης επιτροπης παιδειας στο δημο Κάστρου Κυλλήνης.

Φυσικά κανεις δεν μπορει να ξεχασει τον Αντωνη ως ποδοσφαιριστη της αγαπημενης του ομαδας ΑΕΚάτω Παναγιάς Κυλλήνης αλλα και ως Προεδρο της την χρονια της κατακτησης ως πρωταθλητρια της Β’ κατηγοριας Ηλειας και την ανοδο της στην Α΄.

Το 2013 συνεχιζοντας δυναμικά ηγειται μιας ομαδας ελαιοπαραγωγων και ιδρυει τον Αγροτικο Ελαιουργικο Συνεταιρισμό της δημοτικης ενότητας Κάστρου Κυλλήνης με την ονομασία <<Κυλλήνη>>.

Την ανοιξη του 2018 ακουγωντας το παλμο και την ανησυχια των μικρών παιδιων του χωριου του ξεκινά ,σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Ναμπίλ Μοράντ ,εθελοντες, δωρητες και γονεις, τη δημιουργια γηπεδου και ομαδα ακαδημίας ποδοσφαιρου 5χ5 στη πλατεια του χωριου.

Απο το 2019 εως και σημερα ειναι εκλεγμενος δημοτικος συμβουλος.

Αυτός ειναι ο γνωστος μας συνδημότης ΑΝΤΩΝΙΟΣ Νικ. ΣΟΦΙΑΝΟΣ !!!!

Ο οποίος ζητα την στήριξη μας για να να μας εκπροσωπήσει επάξια στον Δήμο μας 

ΑΝΤΩΝΗΣ  .Νικ. ΣΟΦΙΑΝΟΣ

Υποψηφιος Δημοτικός συμβουλος στο πλευρό του 

Βασίλη Τσιρικου ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ