Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ : Ανακοίνωση Αντιπροέδρου για την παραπληροφόρηση της εκδρομής



                                                                                                                    

  Αθήνα 2 Οκτωβρίου 2024

Ανακοίνωση

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι του συλλόγου .

Απευθύνομαι σε όλους όσους συμμετείχαν στην διήμερη εκδρομή του συλλόγου μας και με την παρουσία τους βοήθησαν το έργο μας αλλά και σε όλους όσους παραπληροφόρησαν ή παραπληροφορήθηκαν για ορισμένα γεγονότα που έγιναν στην

εκδρομή της 28Ης και 29ης Σεπτεμβρίου 2024

1.διανομή δωματίων στο ξενοδοχείο

Έγινε αναφορά και παρατήρηση ότι τα δωμάτια τα χώρισε και τα μοίρασε ο πρόεδρος με τον αντιπρόεδρο με δική τους μέριμνα και σε όποιον ήθελαν έδιναν τα καλύτερα ….Σε καμιά περίπτωση δεν ισχύει αυτό  ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΘΕΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ …η διανομή έγινε κατά κρίση της υπευθύνου του ξενοδοχείου που παρ όλη την καλή διάθεση να μας εξυπηρετήσει ψάχνοντας καλό κατάλυμα βρήκε ότι καλύτερο μπορούσε και εμείς της ρίξαμε ευθύνη για …το τίποτα!!!!

Άλλωστε η διαμονή ήταν άψογη η μεταφορά στο εστιατόριο και το βράδυ και το πρωί έγινε με van του ξενοδοχείου .

Το πρωινό όντως δεν ήταν ούτε σε εξυπηρέτηση ούτε σε ποικιλία το καταλληλότερο .Υπάρχουν οι κριτικές τις οποίες μπορείτε να γράψετε αλλά μην χρεώνεται  τις ευθύνες στον αρχηγό της εκδρομής  .

2.Ακύρωση μετάβασης σε προγραμματισμένο προσκύνημα

Ενώ η πληροφορία ήταν ότι το μοναστήρι που θα επισκεπτόμασταν κλείνει στις 14:30μμ…Την Κυριακή εντελώς τυχαία ύστερα από επικοινωνία που κάναμε για να τσεκάρουμε την  επίσκεψη  μας ενημέρωσαν ότι κλείνει στις 13:00 μμ και ανοίγει στης 17:00μμ …η ακύρωση αυτή αντικαταστάθηκε με επίσκεψη στο χώρο της αρχαίας Νεκρόπολης .

Μην υπερβάλλεται και μην διαδίδεται ότι θέλετε και ότι σας είναι εύκολα για να κακολογείτε κόσμο .

3. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

Μου έγιναν παράπονα και υπήρχε δυσανασχέτηση για κάτι που έγινε κατά την ώρα της επιστροφής από Πρέβεζα .

Κατόπιν ερώτησης στον αντιπρόεδρο από έναν εκδρομέα για να κάνουμε κίνηση να δοθεί ένα δώρο στον οδηγό  η απάντηση ήταν : Ο πολιτιστικός σύλλογος μέσα από το ποσό που ζητήθηκε για την συμμετοχή στην εκδρομή είχε συγκεντρώσει ένα ποσό το οποίο θα παρέδιδε με το πέρας της εκδρομής .

Ο εν λόγω εκδρομέας με δική του πρωτοβουλία και χωρίς να έχει σχέση η κίνησή του με τον σύλλογο και την συναίνεση του, μάζεψε ένα ποσό και το παρέδωσε στον οδηγό ο οποίος με την σειρά του εξέφρασε την ευχαρίστησή του τόσο στον άνθρωπο που έκανε την κίνηση όπως και στον πολιτιστικό σύλλογο για το δώρο ηδη συγκεντρωμενο ... (χρηματικό ποσό ) που του έδωσαν .

Για κανέναν λόγο δεν θα κάνουμε τον αστυνομικό και τον αυστηρό ,σε ανθρώπους άξιους σεβασμού και μεγαλύτερους όταν θέλουν να κάνουν μια ανδραγαθία αντιθέτως όταν γίνεται μια παρεκτροπή το εμποδίζουμε ..όπως και κάναμε σε 2 κινήσεις που πήγαν να γίνουν και δεν ήταν επιτρεπτό λόγω παρουσίας μικρών παιδιών και γυναικών …

Σας παρακαλώ πάρα πάρα πολύ για τελευταία φορά μην διαβάλλετε μην λέτε μην διαδίδεται φήμες και λόγια πράξεις έργα που δεν έχουν ειπωθεί η δεν έχουν γίνει …

Προσπάθησα να κάνω κάτι καλό .ήθελα να ξεφύγει κόσμος από την καθημερινότητα ..έπρεπε να γελάσουμε να χαρούμε να ξεφύγουμε …..οχι να πάρουμε την κακία μας και να την εκφράσουμε σε ανθρώπους που δεν έχουν την παραμικρή ευθύνη .

Αν η παρέμβασή μου και αυτό που κάνω δεν σας αντιπροσωπεύει και δεν με θεωρείτε ικανό να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον σύλλογο θα δεχθώ δημόσια την όποια κριτική αρκεί να είναι τεκμηριωμένη και ο καθένας μετα να αναλάβει τις ευθύνες του .

Σύντομα και μετά από συμφωνία με το ΔΣ θα κληθείτε να ακούσετε τα πεπραγμένα του συλλόγου από την ημέρα των εκλογών μέχρι και τώρα γιατί εκει έχουμε να πούμε ενώπιον σας και όχι πίσω από τις πλάτες σας,  πολλές αλήθειες …

Με εκτίμηση

ο αντιπρόεδρος του συλλόγου

ΣΤΡΙΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ : Ανακοίνωση Αντιπροέδρου για την παραπληροφόρηση της εκδρομής

                                                                                                                        Αθήνα 2 Οκτωβρίου 20...