Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Η Πέρσαινα αύριο στον ΑΝΤ1

Η Πέρσαινα αύριο στον ΑΝΤ1







Αφιερωμένη στα παιδιά του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου της Πέρσαινας θα είναι η εκπομπή της Μαρί Κυριακού «Με Αγάπη» που θα προβληθεί αύριο Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στις 12.50΄ στον Αντένα.
Μέλη του Ομίλου Ηλείων για τον Πολιτισμό και την Ανάπτυξη «Πολιτεία Ήλιδας Ολυμπίας» προσέφεραν στα παιδιά του σχολείου παιχνίδια για τη δημιουργία δανειστικής παιχνιδοθήκης.

Τα παιχνίδια πρόσφεραν άλλα παιδιά της Ηλείας αλλά και καταστήματα από τον Πύργο. Μαζί με τα παιχνίδια δόθηκαν δώρο στα παιδιά σχολικές τσάντες polo τις οποίες προσέφερε η εκπομπή της Μαρί Κυριακού, καθώς και σχολικά τετράδια, μπλοκ ιχνογραφίας, μπογιές, μολύβια, στυλό, ξύστρες και γομολάστιχες, τις οποίες προσέφερε ο Όμιλος «Πολιτεία Ήλιδας – Ολυμπίας».

Στόχος του Ομίλου, όπως είπε η πρόεδρός του Σοφία Χίντζιου Κοντογιάννη, είναι μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, τα παιδιά να νιώσουν το συναίσθημα της αλληλεγγύης και της προσφοράς και να δώσουν ένα από τα αγαπημένα τους παιχνίδια, που ίσως, δεν χρησιμοποιούν πλέον, σε άλλα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Στο κάλεσμα του Ομίλου Ήλιδας – Ολυμπίας ανταποκρίθηκαν πολλά παιδιά της Ηλείας τα οποία προσέφεραν παιχνίδια τους για να παίξουν με αυτά κάποια από τα παιδιά του πυρόπληκτου και δυσπρόσιτου δημοτικού και νηπιαγωγείου της Πέρσαινας.

Η πρωτοβουλία του Ομίλου Ήλιδας – Ολυμπίας θα επαναληφθεί αφού παιδιά από όλη την Ηλεία, αλλά και καταστήματα με παιχνίδια συνεχίζουν να προσφέρουν για να ενισχύσουν την ιδέα για τη δημιουργία δανειστικών παιχνιδοθηκών.

Η διευθύντρια του δημοτικού της Πέρσαινας Κωνσταντίνα Δημούδη και ο πρόεδρος του χωριού κ.   Χριστόπουλος, αλλά και οι γονείς των παιδιών ευχαρίστησαν τα μέλη του ΔΣ του Ομίλου Πολιτεία Ήλιδας – Ολυμπία, αλλά και τον Βουλευτή και πρώην υφυπουργό Γιώργο Κοντογιάννη ο οποίος ως μέλος του Ομίλου είχε εργασθεί για τη συλλογή των παιχνιδιών και παρευρίσκετο στον αγιασμό και στην εκδήλωση.
ηλεια τωρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...