Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Κατά των μουσουλμάνων οι μισοί Γερμανοί

 

Θέλουν περιορισμό των θρησκευτικών τους ελευθεριών

Τον περιορισμό των θρησκευτικών ελευθεριών των μουσουλμάνων που ζουν στη χώρα τους επιθυμούν περισσότεροι από τους μισούς Γερμανούς (ποσοστό 58,4%), σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται σήμερα με τίτλο «Κρίση στη μέση Γερμανία» που δημοσιεύεται από το Ίδρυμα Φρίντριχ-Έμπερτ που πρόσκειται στο αντιπολιτευόμενο Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD).

Οι αντιδημοκρατικές και ρατσιστικές θέσεις στη Γερμανία αυξήθηκαν κατακόρυφα το 2010, όπως σχολίασε ένας εκ των συντακτών της μελέτης.

Το 55,4% των ερωτηθέντων δηλώνει εξάλλου ότι καταλαβαίνει γιατί «για ορισμένα πρόσωπα οι Άραβες είναι ενοχλητικοί». Γενικότερα, σχεδόν οι μισοί Γερμανοί (47,6%) εκτιμούν πως οι ξένοι έρχονται στη Γερμανία μόνο και μόνο για να επωφεληθούν από τις κοινωνικές παροχές της.

«Παρακολουθούμε πάντως μια αλλαγή», εξήγησε ένας από τους άλλους συντάκτες, ο Έλμαρ Μπρέλερ. «Μετά την 11η Σεπτεμβρίου, ήταν οι Άραβες που αντιπροσώπευαν κίνδυνο και ξαφνικά σήμερα είναι οι Τούρκοι».
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...