Ξέμεινε από ρευστό…






nosokomeio-pirgouΤην ώρα που οι προμηθευτές στο χώρο της Υγείας ξεκινούν ένα νέο εμπάργκο στις προμήθειες, οι ελλείψεις στο Νοσοκομείο Πύργου, είναι γεγονός, όχι όμως γι' αυτό το λόγο. 

Τα χρωστούμενα από τα ασφαλιστικά ταμεία, δημιουργούν «ασφυξία» στη ρευστότητα του ιδρύματος, η διοίκηση του οποίου αναζητά λύσεις. 

Ελλείψεις που δεν οφείλονται άμεσα στο εμπάργκο των προμηθευτών, παρουσιάζονται στο Νοσοκομείο Πύργου. Ήδη εδώ και καιρό, αρκετά υλικά που αφορούν στην καθημερινότητα δεν υπάρχουν διαθέσιμα και αυτό δυσχεραίνει το έργο του προσωπικού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ταμείο του Νοσοκομείου στερείται ρευστότητας, καθώς δεν έχουν καταβληθεί χρήματα από τα οφειλόμενα των ταμείων. Από την άλλη, παρουσιάζονται καθυστερήσεις στην έγκριση των ενταλμάτων που αποστέλλονται στο Ελεγκτικό Συνέδριο για υπογραφή. 

Η απουσία μόνιμου επιτρόπου του θεσμού στο νομό, δημιουργεί αρκετά προβλήματα και καθυστερεί πολλές διαδικασίες πληρωμών.

Αυτό έχει συνέπειες και στη λειτουργία του Νοσοκομείου που δεν μπορεί να γεμίσει τα ταμεία του για ακόμα έναν λόγο. Άγνωστο παραμένει αν τις επόμενες ημέρες τα προβλήματα στην τροφοδοσία με υλικά, λόγω της έλλειψης ρευστότητας, αυξηθούν και λόγω του εμπάργκο που ξεκίνησαν οι προμηθευτές. 

Συντάκτης Γιάννης Σπυρούνης  
proti ilias

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ