ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Οι συνδυασμοί που στηρίζει το Κ.Κ.Ε.

Μεγάλες καταστροφές προκλήθηκαν στην περιοχή της Μυρσίνης και του Βαρθολομιού στο νομό Ηλείας,  από την  ισχυρή βροχόπτωση που σημειώθηκε στις 12-10-2010.
Συγκεκριμένα, μέσα σε λίγη ώρα καταστράφηκαν καλλιέργειες στη Μυρσίνη, καθώς καλύφθηκαν ολοσχερώς με νερό  εξαιτίας των ακαθάριστων τάφρων και της απουσίας αντιπλημμυρικών έργων. Στο Βαρθολομιό, στις καλλιέργειες πατάτας, ο όγκος του νερού προκάλεσε καίρια καταστροφή καθώς αυτή την περίοδο είναι μικρός ο καρπός της και είναι περισσότερο ευάλωτη, με αποτέλεσμα να υπολογίζεται ότι έχει καταστραφεί περίπου το 80 % της παραγωγής, ενώ παράλληλα σημειώθηκαν ζημιές και σε καταστήματα.
Οι καταστροφές αυτές φέρνουν στην επιφάνεια για μια ακόμα φορά με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις τεράστιες διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δεκαετίες τώρα. Επίσης των εκλεκτών τους στην τοπική διοίκηση που τα έργα υποδομής που σχετίζονται με τις λαϊκές ανάγκες , όπως τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και θωράκισης δεν είναι στις προτεραιότητές τους .
Θεωρούμε ότι για την ασφάλεια του λαού της περιοχής είναι απαραίτητη η εκπόνηση τεχνικών και περιβαλλοντικών μελετών, η κατασκευή των  απαιτούμενων αντιπλημμυρικών  έργων με ευθύνη του κράτους και του κρατικού προϋπολογισμού. Έργα απόλυτα απαραίτητα που εκτός των άλλων θα έδιναν δουλειά στους άνεργους στον κλάδο των κατασκευών.
Οι εργαζόμενοι στο δήμο Πηνειού πρέπει να δώσουν απάντηση και με  ψήφο  στις επερχόμενες εκλογές , ενισχύοντας τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ για  να ενισχυθεί ο δικός τους αγώνας για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών και όχι του κεφαλαίου.

Άγγελος Μπούζης, υποψήφιος Δήμαρχος Πηνειού

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ