Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Κληρώσεις και δώρα από το Πλαίσιο Computers

Ταξίδια, αξίας 500 ευρώ, με laptops

Σε κλήρωση για ταξίδια, αξίας 500 ευρώ το καθένα, στον προορισμό της επιλογής τους, με την υπογραφή της Travel Plan, θα συμμετάσχουν αυτόματα οι πελάτες, με κάθε νέο φορητό υπολογιστή Turbo-X με επεξεργαστή Intel (Pentium P6000, Core i3, Core i5 και Core i7).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το 15νθήμερο 11-24/10, όσοι επισκεφτούν τα καταστήματα Πλαίσιο και το www.plaisio.gr θα βρουν τα top laptops για κάθε χρήση, αποκλειστικά μοντέλα και εξουσιοδοτημένο laptop service, για τους υπολογιστές Acer, HP, Toshiba και Turbo-X.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας έγινε door2door διανομή ειδικού καταλόγου laptop σε 500.000 σπίτια σε όλη την Ελλάδα. Ο ίδιος διανέμεται και από τα καταστήματα Πλαίσιο, οι βιτρίνες των οποίων έχουν διακοσμηθεί ανάλογα.

Η επικοινωνία υποστηρίζεται, επίσης, με εξωτερική διαφήμιση σε 1.500 σημεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ραδιοφωνικά μηνύματα & χορηγίες στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ για την online επικοινωνία έχουν δημιουργηθεί ειδικά banners και αναλυτική promo page στο www.plaisio.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...