Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Τηλεοπτική βόμβα στην Ευρωλίγκα!



Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ γνωστοποίησε μέσα από ανακοίνωση την απόσυρσή του από τη μετάδοση των αγώνων της Ευρωλίγκας! Το σχετικό πακέτο των αγώνων θα έχει πλέον το κανάλι της ΕΡΤ. Το πακέτο περιλαμβάνει έναν αγώνα την εβδομάδα.
Με αυτόν τον τρόπο η κρατική τηλεόραση δίνει στους φιλάθλους ένα κατεξοχήν μπασκετικό προϊόν, καθώς η ΕΡΤ έχει και το σύνολο των ομάδων στην Α1 του Eλληνικού πρωταθλήματος.
Να σημειώσουμε ότι το καλοκαίρι ο ΣΚΑΪ και η Nova είχαν υπογράψει για άλλα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με την Ευρωλίγκα.

Η αλλαγή αυτή σε τίποτα δεν αλλάζει τα πλάνα του συνδρομητικού καναλιού καθώς διατηρεί κανονικά τα δικαιώματα μετάδοσης.

Πλέον τον αγώνα της πρεμιέρας μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου θα το μεταδώσει η ΕΡΤ.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:
«Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ TV, μετά από πολυετή τηλεοπτική κάλυψη αγώνων μπάσκετ της Ευρωλίγκας, ανακοινώνει την αποχώρησή του από το συγκεκριμένο τηλεοπτικό και αθλητικό προϊόν.
Αυτό το γεγονός σε καμία περίπτωση δεν συνιστά αποστασιοποίηση του ομίλου ΣΚΑΪ από την Ευρωλίγκα και το μπάσκετ γενικότερα.
Μέσα από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, την ιστοσελίδα woop.gr και τις αθλητικές εκπομπές της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, θα προβάλλονται αγώνες και στιγμιότυπα της σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης, στην οποία άλλωστε συμμετέχουν και σπουδαίες ελληνικές ομάδες».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...